Behandeling 2017-04-24T11:43:48+00:00

BEHANDELING

De biophoton behandelingen hebben een zeer ontspannende werking op het lichaam en met name het hoofd komt tot rust

Allereerst is een uitgebreide intake belangrijk, de reden hiervoor is omdat ik geloof in de ‘samenhang tussen klachten’ ik kijk dus altijd naar het geheel. De vragen die gesteld gaan worden hebben betrekking op je gehele leven, vanaf de geboorte. Mijn doel is een duidelijk en helder beeld te krijgen van het ontstaan van de klachten. Dit neemt ongeveer 20 min in beslag. Neem ook medicijnen of voedingssupplementen mee die je gebruikt.

Nadat alles in kaart is gebracht begin ik met de behandeling:

De energiebanen van de desbetreffende organen worden met een meetpen gemeten op de handen en voeten. Hierna word je behandeld met een combinatie van homeopathische middelen die met behulp van photonen het lichaam in worden gestuurd. De behandeling wordt gegeven in een comfortabele stoel, is rustgevend en pijnloos en er wordt niet of nauwelijks gesproken.
De behandelingen duren gemiddeld een uur. Wanneer het lichaam meer tijd nodig heeft om te ontspannen is er een mogelijkheid om 1,5 uur te behandelen,dit geldt bij een langdurige overspanning en overbelasting van het lichaam of wanneer de klachten chronisch zijn.

NA DE BEHANDELING

Op het moment dat het immuunsysteem weer actief wordt zul je snel de gevolgen gaan ervaren. Het lichaam krijgt zijn lichaamseigen energie terug en symptomen zullen verdwijnen

Tijdens de behandeling begint het lichaam te ontgiften. Het is aan te raden om:

  • Voldoende water te drinken tijdens en na de behandeling (minimaal een glas water of een glas kruidenthee per uur);
  • Voldoende rust te plannen voor en na de behandeling;
  • De eerste drie behandelingen te plannen binnen drie weken;
  • Er rekening mee te houden dat de behandeling minimaal drie dagen doorwerkt.

Het is naar gelang de symptomen, maar vooral hoe chronisch de symptomen zijn, om te bepalen hoeveel behandelingen er nodig zijn. Vaak geldt: hoe langer de aandoening in het lichaam aanwezig is, hoe meer behandelingen er nodig zijn. Er zijn drie tot vijf behandelingen nodig als basis.

Soms is er persoonlijke coaching nodig en heeft de klacht of aandoening een duidelijke emotionele of mentale oorzaak. We kunnen dan kiezen om een coachingtraject in te gaan, dit kan het genezingsproces helpen te versnellen. Hiervoor wordt een specifiek behandelplan opgesteld.