Gezondheid

Gezondheid is een boeiend begrip. In deze tijd is er veel haast, alles moet snel opgelost worden. We voelen ons daardoor gejaagd en onrustig en staan onder constante druk. Deze druk geeft stress, we kunnen ons niet meer ontspannen en langzaam putten we onszelf uit. Onze gezondheid kan ons niet meer bijhouden, we krijgen “vage” klachten, raken uit balans en worden ziek.

Wanneer we het hebben over gezondheid, moeten we ons afvragen wat is gezondheid? Wat is een gezond lichaam?

Een gezond lichaam is een lichaam dat goed functioneert, het immuunsysteem doet zijn werk. Om het immuunsysteem te ondersteunen hebben we in de eerste plaats goede voeding nodig, voldoende vitaminen en rust.

“Gezond eten is gewoon logisch nadenken: met voldoende groenten, fruit, zuiver vlees en goede vis komt u een heel eind.”

Goede voeding is tegenwoordig ook een beladen onderwerp geworden, want hoe krijgen we voldoende vitaminen en voedingstoffen binnen in deze gehaaste maatschappij?

Er is weinig of geen tijd om te koken of boodschappen te doen. Voedingssupplementen kunnen dan als uitkomst worden gezien. Vaak is het lichaam te vermoeid en heeft het niet voldoende energie, het opnamevermogen van het lichaam is niet in staat de, meestal synthetische, stoffen op te nemen. Bij een gezond immuunsysteem zijn voedingssupplementen overbodig en kunnen ze zelfs schadelijk zijn.

Voor wanneer u behoefte heeft aan algemeen gezondheidsadvies of een antwoord zoekt op de onderstaande vragen:
  • Welke voedingsstoffen zijn goed voor mij;
  • Welke producten zijn goed voor mij ( huid en verzorgingsproducten);
  • Wat kan ik doen om beter voor mijzelf te zorgen;
  • Hoe kan ik tijd voor mijzelf creëren.

Deze vragen zijn allemaal onderdeel van een goede gezondheid en daarbij is soms begeleiding nodig. Hiervoor kunt u ook in deze praktijk terecht.

By | 2018-03-20T13:54:03+00:00 maart 20th, 2018|Biophoton Therapy|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment