Holistisch behandelen

Wat is dat eigenlijk, holistisch behandelen van klachten?

Ik benader het lichaam holistisch; dat betekent dat er wordt gekeken naar alle facetten, zowel fysiek als emotioneel. De methode waarmee ik werk combineert homeopathie met accupunctuur. De meridianen op handen en voeten worden gemeten waardoor een duidelijk beeld ontstaat van de staat van organen, hormoonhuishouding, darmen en nieren maar ook het energie niveau. Wat werk goed en wat is uit balans? Dat is meetbaar en komt duidelijk naar voren door het testen met een speciaal apparaat. Je kunt aan de toon horen wanneer een orgaan voldoende energie heeft of wanneer een orgaan onvoldoende energie heeft. Alle de organen staan met elkaar in verbinding. Wanneer er bijvoorbeeld veel last van hoofdpijn is, kan de oorzaak hiervan een galblaas of blaas probleem zijn.

Wanneer je het lichaam holistisch weet te benaderen ga je echt op zoek naar de oorzaak, dan ben je niet symptomatisch bezig (wat kort wel even werkt maar op lange termijn zeker niet). Wanneer je de oorzaak kunt achterhalen en kunt behandelen is het lichaam vaak met zo’n 5 behandelingen een heel stuk op weg naar een betere staat. Naarmate iemand al langer met klachten rondloopt, duurt het ook langer om te herstellen. Het lichaam heeft tijd en ruimte nodig om zijn lichaamseigen energie terug te krijgen.

Op basis van de diagnose, herstellen we eerst de energie huishouding en daarna pas alle organen. Energie is de belangrijkste basis; hoeveel energie heeft het lichaam om klachten aan te gaan?

De Biophoton therapy zorgt ervoor dat het lichaam ontspant op een unieke manier. Zo  komt er lichaamseigen energie vrij, waardoor het het systeem rustig aan weer kan bijtanken. De organen krijgen hierdoor weer ruimte en de combinatie met homeopatische middelen zorgen ervoor dat de ze de juiste ondersteuning krijgen.

By | 2018-05-08T10:04:34+00:00 mei 8th, 2018|Biophoton Therapy|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment