Wanneer 2017-08-31T09:56:26+00:00

Vaak wordt mij de vraag gesteld ‘wanneer’ is het nu zinvol om bij jou te komen, wanneer kun je mij daadwerkelijk helpen?

Het basis feit is dat photonen door je hele lichaam aanwezig zijn en uiteindelijk allemaal elkaar nodig hebben om tot de meest optimale communicatie te komen in je lichaam. Een verstoring op één punt kan dus gevolgen hebben op een ander punt. In de Westerse wereld is er vaak de neiging om één ding gericht te willen behandelen waar in de Chinese en Oosterse wereld het veel gebruikelijker is om je lichaam te benaderen als netwerk van meridianen ook wel energiebanen genoemd.

De behandelmethode die ik door de jaren heen ontwikkeld heb is dan ook holistisch wat eigenlijk niets anders wil zeggen dat ik me richt op het geheel. Dit verklaart ook waarom ik soms zal adviseren om de behandeling uit te breiden met coaching. Wij mensen zijn nu eenmaal denkers, en het is algemeen bekend dat ‘stress’ een negatief effect heeft op je gezondheid.

Nu even iets meer naar de praktijk, wanneer zie ik toch al heel snel mooie resultaten:

BIJ KLACHTEN ALS GEVOLG VAN STRESS, BURN-OUT EN OVERSPANNENHEID

Bij de start van mijn behandelingen heb ik veel cliënten meegemaakt die zich eigenlijk niet realiseerde dat ze vooral op wilskracht en plichtsbesef functioneerde, maar dit werd pas duidelijk tijdens de behandeling. De rust en de ontspanning die de behandeling met zich meebrengt maakt dat je lichaam de kans krijgt te herstellen, het lichaam wordt gestimuleerd de aanwezige photonen te versterken waardoor het inmuunsysteem wordt geactiveerd, met als gevolg dat je vaak na de eerste behandeling erg moe zult zijn, om een paar dagen later de toename aan energie en het verlichte van klachten te kunnen ervaren.

Bij klachten die al lang aanwezig zijn hebben we gewoon tijd en meerdere behandelingen nodig om het resultaat de optimaliseren Bij burn-out klachten adviseer ik meestal een traject van 5 behandelingen.

WHIPLASHBEHANDELING

Biophoton Therapy werkt zeer effectief bij een whiplash en een chronische whiplash. Dit is een whiplash die al geruime tijd sluimert en klachten als hoofdpijn, keelklachten, nek- en aanhoudende schouderpijn geeft. Ook bij een acute whiplash na een val of ongeluk kunt u gelijk bij ons terecht. Hoe sneller wij behandelen hoe beter u herstelt.

In sommige gevallen is er sprake van een emotionele whiplash. Dit kan zijn ontstaan na een heftige gebeurtenis, een scheiding, het overlijden van een dierbare of bijvoorbeeld een burn-out. Het lichaam raakt dan in een verkramping / shock en kan het keelgebied blokkeren. Biophoton Therapy kan dit meten en behandelen.

De resultaten zijn snel en goed voelbaar.

LITTEKENBEHANDELING

Operatielittekens storen de doorstroming van energie via de meridianen, omdat er bij een operatie dwars door de meridianen wordt gesneden. Vanaf dat moment is het desbetreffende gebied rond het litteken verstoord en kan niet genezen totdat de meridianen zijn hersteld.

Biophoton Therapy behandelt het litteken, littekenweefsel verdwijnt en de huid wordt zacht en soepel.

DYSLEXIEBEHANDELING

Aan het eind van iedere behandeling wordt er een dyslexiebehandeling gegeven. Tijdens deze behandeling worden de hypofyse en de epifyse in balans gebracht waardoor de linker- en rechterhersenhelft beter communiceren.

Kinderen met dyslexie zijn van harte welkom in mijn praktijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen.