Over Audrea

Al vroeg ontstond bij mij de interesse voor het menselijk lichaam. Vanwege een nierafwijking heb ik op jonge leeftijd veelvuldig antibiotica en andere medicatie moeten gebruiken. Hierdoor heeft mijn immuunsysteem zich niet goed kunnen ontwikkelen. Ik had vaak blaasontsteking en last van allergieën en bronchitis. Daarnaast was ik altijd vermoeid. Ik leefde puur op wilskracht….

Na de nodige ervaring in de medische en ook alternatieve wereld, kwam in 2000 de Biophoton methode op mijn pad. Behandelingen met deze nieuwe technologie hadden voor mij persoonlijk een enorme impact. De combinatie van electro-acupunctuur en homeopathie had het juiste effect op mijn gezondheid. Chronische klachten namen af en na een intensief traject verbeterde mijn immuunsysteem als geheel en ik voelde weer een stevig fundament! Door deze bijzondere ervaring realiseerde ik me hoe belangrijk een goede gezondheid en voldoende levensenergie is.

De behandelingen sloegen zo goed aan dat ik besloot om mij volledig te wijden aan deze nieuwe vorm van therapie. Ik geloof in een combinatie van reguliere en complementaire geneeskunde waardoor het lichaam zichzelf daadwerkelijk kan genezen. Het bestrijden van symptomen alleen is dikwijls niet voldoende. Daarnaast ligt de oorzaak van een klacht vaak niet alleen op fysiek niveau maar is het van belang om ook het mentale stuk mee te nemen: aandacht en rust zijn een belangrijk onderdeel van mijn aanpak.

Als medeoprichter van een gezondheidscentrum en begeleider van therapeuten in binnen- en buitenland heb ik een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaringen en mijn kennis van het menselijk lichaam helpen mij om heel gericht en met duurzaam resultaat mensen met fysieke en emotionele klachten te ondersteunen.

Ik werk intuïtief, open en eerlijk, waarbij ik klachten en symptomen benoem en altijd zoek naar de oorzaak. Ik ben gedreven en gemotiveerd om het beste uit jou en je lichaam te halen.

 “Bijzonder was hoe Audrea al mijn klachten met elkaar kon verbinden.”

Nieuwsgierig, maar wil je liever eerst even bellen? Bel me gerust!

+31 (0)6 2655 4200