Ervaringen

“Audrea is een specialist op het gebied van chronische aandoeningen, vermoeidheid, hormonale issues en burn-out.”

FEMALE (54), CEO – BURN-OUT & ALCOHOL ADDICTION

“Dit is de oplossing voor medewerkers die overbelast zijn en tegen een burnout aanzitten of er al in zijn beland.”

Zelf heb ik mogen ervaren hoe ik na een burnout positiever in het leven kwam te staan door de biopothonentherapie. Na iedere sessie voelde ik me lichter worden. De lichttherapie werkt diep in het menselijk lichaam door. Daarnaast waren de gesprekken met Audrea inzichtgevend. Ik ben er gezonder en fitter van geworden en mijn burnout ligt al weer even achter me. De therapie heeft gemaakt dat ik gezondere keuzes maak en me heel veel gezondheidswinst gegeven waardoor ik weer fris aan de slag kon gaan. Ik kan het iedereen werkgevers en werknemers van harte aanraden

ONDERNEMER, 55 JAAR

“Al bijna 2 jaar probeerde ik tevergeefs van mijn heftige long covid klachten af te komen.”

Ik kon nog nauwelijks functioneren vanwege altijd aanwezige zware vermoeidheid die wonderbaarlijk na 3 sessies bij Audrea als sneeuw voor de zon verdween. Het is sindsdien ook niet meer teruggekomen (nu een half jaar geleden). Had ik dat eerder geweten…..

MARIËLLE DAUDT (53) – VOORMALIG ADVOCAAT

“Audrea heeft mij behoed voor een burn-out.”

In 2020 en 2021 heb ik heel frequent Biophoton Therapy ondergaan bij Audrea omdat ik vanwege mijn veeleisende baan als advocaat nogal aan het jojoën was met mijn energieniveau. Ondanks dat ik toen al veel yoga deed en mijn weg redelijk dacht te hebben gevonden om spanningen los te kunnen laten, merkte ik toch dat mijn lichaam moe was. In het weekend laadde ik mijn energieniveau op maar gedurende de werkweek holde dat weer achteruit. Als mijn lichaam signalen, gaf zoals hoofdpijn, dan stond mijn agenda niet toe daarnaar te handelen en nam ik pijnstillers om vooral door te kunnen gaan. Ik had een klus te klaren maar zo hield ik dat niet vol. De rek was eruit, mijn reserves waren uitgeput.

Het was in die tijd dat ik bij Audrea in de stoel belandde. Meteen al na de eerste sessie merkte ik de reactie van mijn lichaam, ik begreep niet zo goed wat er gebeurde maar wel dat mijn lichaam reageerde. Het leek wel of mijn lichaam aan een grote ontgifting was begonnen. De sessies die volgden waren steevast fijn. Ik voelde me letterlijk afzakken van mijn hoofd naar mijn lijf. Tijdens en na elke sessie voelde ik mijn lijf meer en de energie stromen. De dagen na een sessie waren echter niet altijd fijn, ik had soms behoorlijke hoofdpijn maar wist dat mijn lichaam aan het opschonen / ontgiften was en de hoofdpijn ervoer ik dan ook als bewijs daarvan. Audrea behandelde mijn overprikkelde hoofd, uitgeputte bijnieren, hypofyse storing, minder goed werkende schildklier, pijn in mijn onderrug en het  ‘”24/7” alert zijn en “aan staan”. Na een sessie bij Audrea ervoer ik meer mentale en fysieke rust, levensvreugde en bovenal dat mijn lichaam een energy boost had gekregen. Audrea kon mij en mijn lichaam zo kundig en precies lezen en wist doorgaans “spot on” te benoemen wat ik ervoer.

Ik heb Audrea dan ook leren kennen als een bijzonder getalenteerde vrouw die haar exceptionele professie uitzonderlijk goed verstaat met daarbij een zeer sterk ontwikkelde intuïtie. Ik ben intens dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen en dat ze mij destijds geholpen heeft om een burn-out te voorkomen. Nadien ben ik steeds meer gaan voelen welk levenspad ik wil bewandelen en handel daar ook na. Zo nu en dan voel ik dat het goed is om weer eens een sessie van Audrea te krijgen. Gedurende ons leven komen we nu eenmaal van alles tegen en ik prijs me gelukkig en dankbaar met iemand als Audrea als een  hulplijn in life.

IRENE (51), COACH IN AMSTERDAM

“Biophoton therapie én werken aan de juiste mindset in deze sessies hebben mijn herstel een enorme boost gegeven.”

Het afgelopen jaar heeft Audrea mij wekelijks behandeld tijdens mijn borstkanker traject. Ik moest het volledige pakket; 12 chemokuren, immuuntherapie een operatie en bestraling. Tijdens de chemotherapie had ik erg veel last van bijwerkingen waaronder: diarree, aambeien, vreetbuien, hoofdpijn, misselijkheid, bloedneuzen, verminderde weerstand, haaruitval, droge verouderde huid, opgedroogde slijmvliezen, algehele uitputting en op hol geslagen hormonen. Geestelijk en lichamelijk slingerde ik alle kanten op en kwam opnieuw in de overgang.

De ene dag was ik extreem moe en misselijk, de andere dag kon ik heel heftig zijn en moest ik geraffineerde suikers hebben! Dan veranderde ik in een she-devil, zo voelde het. Later weer spijt van alles natuurlijk. Het vertrouwen in mijn lichaam en geest raakte ik kwijt en leefde in angst en paniek. Ik voelde me kwetsbaar en schaamde me voor mijn veranderde uiterlijk en slechte staat van zijn. Gelukkig ging ik wekelijks naar Audrea, mijn hoogtepunt van de week. Met mijn piepstem, halve haardos en angstgevoelens vond ik bij haar steun en rust. Tijdens een sessie kon ik hierover praten. Dit was voor mij een hele stap, ze wist hier zo goed mee om te gaan en daardoor voelde ik me gehoord en getroost. Audrea behandelde mij daar, waar ik op dat moment ondersteuning nodig had.

Na een sessie kon ik weer vooruit, mijn bijwerkingen namen af en mijn hormonen werden weer in balans gebracht. Dit gaf mij weer kracht en vertrouwen voor de volgende chemokuur. Ook nam ze het mentale stuk mee, dat was zo fijn. Daar is in het ziekenhuis te weinig tijd voor. Haar wijze levenslessen gaven mij rust en hoop. Mijn mindset veranderde in positieve zin. Door deze sessies heb ik mijn hoofd boven water kunnen houden en ben ik niet verder in paniek geraakt door de rollercoaster waar ik in terecht was gekomen. Ze wist het vertrouwen in mijn lichaam en geest weer terug te brengen.

Ik kan nu zeggen dat de biophoton therapie én werken aan de juiste mindset in deze sessies mijn herstel een enorme boost hebben gegeven. Ik kan ondertussen mijn leven weer oppakken en ben zelfs alweer een beetje aan het werk. Een paar maanden geleden had ik dit niet durven dromen.

Ik blijf voorlopig lekker in onderhoud bij Audrea.

YANN TOUTANT – CEO ECONOCOM, VOORZITTER FRANSE KAMER VAN KOOPHANDEL, ADVISEUR SCALE-UPS

” You have to experience it, to understand it.”

Audrea has the magic to create a safe place for you, where you can crash and surrender yourself to the process of healing. As soon as you let her take you into your energy sphere, Audrea is a great guide to show you the way to better understand yourself.

Your energy is the most precious asset for enjoying life.

Before I met Audrea I was far from being conscious about my level of energy and how to nourish and cherish it. My ‘big wall’ was not far away and I was running full force towards it.

For two years already, Audrea helps me on a regular basis to be aware and maintain my energy to the highest possible level. The shift I experience during her biophoton therapy sessions are unique and I always leave her practice different from how I entered, I feel recharged and reset.

One remark, there is a risk of addiction 😉 I definitely recommend you to have an intake session with Audrea, experience it yourself and benefit from the outcome.

RENEE M

“My sessions with Audrea have been a true eye opener.”

My sessions with Audrea have been a true eye opener. I am a mind-minded person. I get up in the morning being in my mind, I work with my mind, I feel with my mind, I persevere with my mind. I have tried to work through trauma or hardship in therapy using the mind. But when I met with Audrea something clicked. The body is so powerful and knowing. Our bodies can heal us; we can heal ourselves through our bodies. I have never felt better than I do since our sessions and I am very thankful to Audrea for that. She is an amazing therapist who helped me see the importance of intuition and coming back to my body. I leave our appointments each time feeling strong but soft, focused but calm. Energized. I got rid of my recurrent urinary infections and haven’t been sick since we started more than half a year ago. Little by little I am allowing myself to listen to that gut feeling, which is getting stronger after each session. I look forward to the next one!

JEROEN TER HAAR (65) – ONDERNEMER

“De motor in mijn lijf wordt weer goed afgesteld.”

Al een aantal jaren kom ik bij Audrea. Mijn “motor” in mijn lijf wordt dan weer goed afgesteld: darmen, (bij-)nieren, lever, mild etc. (Haar voedingstips zijn top.)
Tevens ben ik gevoelig voor wondroos, dat ik al een aantal keren heb gehad. Sinds ik bij Audrea kom is het over. Bovendien begeleidt ze mij met kleine en grote problemen en zet ze aan tot nadenken. Eens in de 4 a 6 weken ga ik graag weer naar haar toe!

ANICK DE ROUW (25) – STUDENT/FOTOGRAAF

“Het leek wel of er zoveel spanning in mij zat dat ik moeilijk nog bij mijn gevoel kon komen.”

Ik zat in een stressvolle periode met mijn studie en dat voelde ik in mijn hele lichaam, of beter gezegd ik voelde op dat moment juist helemaal niet meer zoveel. Het leek wel of er zoveel spanning in mij zat dat ik moeilijk nog bij mijn gevoel kon. Door te praten kreeg Audrea al een redelijk goed beeld van wie ik was en waar ze mee aan de slag moest gaan. Toen ik in de stoel ging zitten voor de behandeling voelde het alsof er letterlijk een soort nieuwe energie door mijn lichaam gestuurd werd. Ik heb in die periode tijdens de behandelingen veel oude kwaaltjes aan kunnen pakken die nog zijn overgebleven van een burn-out die ik enkele jaren geleden heb gehad. Mijn lichaam is zo gevoelig dat ik al snel last heb van allerlei dingen. Tijdens mijn burn-out heb ik ook veel gepraat met therapeuten en van alles geprobeerd, maar het mooie bij Audrea is dat ik er niet alleen graag kwam doordat de behandeling effectief voelde, maar ook doordat ik het gevoel had dat ze altijd precies wist wat ik op dat moment nodig had. Ze is heel persoonlijk en op de een of andere manier had ze me altijd door.

SASCHA TER HAAR. (28) – INTERIOR DESIGNER

“Met deze therapie zijn wij bij de kern van deze vage klachten gekomen en is er zo veel veranderd in positieve zin.”

Ik loop nu ongeveer 2,5 jaar bij Audrea. Toen ik bij haar kwam had ik veel ‘vage’ klachten. Laag energie niveau, last van nek- en keelklachten, hormoonschommelingen, heftige menstruatie, dyslexie, depressie etc. Ik onderdrukte deze klachten en liep hiermee door. Met deze therapie zijn wij bij de kern van deze vage klachten gekomen en is er zo veel veranderd in positieve zin. De behandelingen helpen mij bij elke klacht en geven mij fysieke kracht, stabiliteit, maken mij helder en brengen mij weer in mijn lichaam. Hierdoor ben ik ook beter gaan luisteren en ik heb geleerd te luisteren naar mijn lichaam. Na een behandeling voel ik mij als herboren. Mijn leven is eigenlijk niet meer te vergelijken met 2 jaar geleden. Alleen al de verklaring voor veel klachten was al zo’n opluchting. Het was een proces waar ik in ben gegaan en nog steeds zit. Voor mij is het niet alleen fysiek maar ook een mentaal proces. Ook hierin is Audrea mijn mentor geworden en kan zij mij coachen. Ik kan bij haar compleet mijzelf zijn en mijzelf uiten. Dat is erg fijn. Nog steeds verheug ik mij op elke behandeling en ben ik heel erg dankbaar voor Audrea in mijn leven.

VROUW (25) / DIAGNOSE MS

“Audrea gaf mij mijn 25-jarige leven weer terug.”

Ik kwam bij Audrea met ongemakken door Multiple Sclerose, zoals zeurende pijn in mijn been, incontinentie en moeheid. Voor de pijn in mijn been ben ik bij de fysiotherapeut geweest, maar deze kon er niets mee. Voor moeheid bij de neuroloog, zijn antwoord was “deal with it”, wat je als 25-jarige niet wilt horen als je je 90 voelt. En het enige antwoord wat de uroloog op incontinentie had, was dat het bij MS hoort en adviseerde mij te katheteriseren en een onderhoudsantibioticum te slikken i.v.m. terugkerende blaasontsteking. Bye bye eigenwaarde & normaal participeren in deze participatiesamenleving…

Gelukkig, na een aantal behandelingen bij Audrea, geen last meer van bovenstaande gehad. Ik voel me nu weer een vrouw van 25 die weer normaal aan de samenleving deel kan nemen, niet constant moe is en weer normaal kan plassen/plas kan ophouden.

Audrea gaf mij mijn 25-jarige leven weer terug en door haar behandelingen durfde ik het aan om mijn droom van een wereldreis van 6 maanden te verwezenlijken.

DIANE VAN DER MAREL (45) – FOTOGRAAF

 “Bijzonder was hoe Audrea al mijn klachten met elkaar kon verbinden.”

Eind vorig jaar ben ik bij Audrea begonnen met de Biophoton Therapy en ik ben erg blij dat iemand mij dit had aangeraden. Tot mijn verrassing merkte ik meteen na de eerste keer dat mijn lichaam sterk reageerde op de therapie. In het verleden is een stuk darm en mijn galblaas verwijderd en gebruik ik al jaren een medicijn om galzuur in de darmen te binden. Ook bleek vorig jaar dat mijn schildklier te traag werkte, waarvoor ik ook weer medicijnen moest nemen. Kortom ik begon me steeds minder energiek te voelen en kreeg daarbij ook onverklaarbare jeuk en uitslag. Bijzonder was hoe Audrea al deze klachten met elkaar kon verbinden en samen met de therapie mijn lichaam weer de goede kant op heeft ‘gedraaid’. Mijn darmen zijn weer goed gaan functioneren en ik ben zelfs nu van de noodzakelijke Thyrax af voor de trage schildklier, wat de huisarts niet voor mogelijk achtte. Het is duidelijk dat er veel nog te onderzoeken en te leren valt over het menselijk lichaam. Ik kan alleen in mijn geval zeggen dat de Biophoton Therapy, maar ook de kennis en ervaring van Audrea, mijn lichaam weer sterker heeft gemaakt.

JASPER FABER (49) – FOTOGRAAF / FILMER

 “Haar geloof in de therapie maakt haar behandeling nog krachtiger.”

Volgens Audrea ben ik haar eerste cliënt en gelukkig nog niet de laatste. Vanaf de eerste ontmoeting en behandelingen heb ik mijn lichaam voelen veranderen. Niet door medicijnen maar gewoon door licht.
Door mijn werk kwam ik vaak in verstorende omgevingen die, zonder dat ik het door had, van grote invloed op mij waren. Ik had wel door dat ik moe of out of sync was maar had geen idee waarom.
De behandelingen waren elke keer weer een bijzondere ervaring, vooral door wat ik voelde veranderen.
Intuïtief wist Audrea wat er nodig was en dan voelde ik mijn lichaam nog meer moe worden. Waneer de disbalansen waren gemeten ging ze met de biofotonen aan de slag en, als een batterij die word opgeladen, herstelde zich de energie in mij. Vier keer per jaar maak ik een afspraak en waneer nodig meer.
Audrea heeft haar eigen manier van werken gevonden. Ik denk dat dat haar kracht is. Haar geloof in de therapie maakt haar behandeling nog krachtiger. De Biofotonen zijn een tool voor Audrea om te kunnen doen wat ze zo graag doet: het lichaam weer in balans brengen.

SACHA (47), LIFE & LOOPBAANCOACH

“Zenuwpijnen’ in mijn armen en benen en ‘restless legs zijn zo goed als verdwenen.”

In oktober 2020 kwam ik voor het eerst bij Audrea. In eerste instantie puur uit nieuwsgierigheid. Maar natuurlijk had ik ook lichamelijke klachten. Waar ik al jaren mee rondloop. Voornamelijk had ik last van ‘zenuwpijnen’ in mijn armen en benen en lag ik s ‘nachts regelmatig wakker van ‘restless legs’. Over de jaren heen heb ik talloze (veelal neurologische) onderzoeken gehad. Zonder resultaat, zonder diagnose. Zo was ik nou eenmaal ‘gebakken’ kreeg ik vaak als antwoord. Ik werd er gek van.

Ik voelde me bij Audrea gelijk op mijn gemak. De behandeling zelf is ook heel relaxend. Je hoeft niks te doen. Gewoon zitten en 2 staven vasthouden. En praten (als je wilt). Ik was gelijk onder de indruk van haar kennis. Ze legt dingen heel goed en begrijpelijk uit. Kan precies vertellen welke organen aan welke klachten verbonden zijn. Lichamelijke of mentale.

We hebben het traject nu afgerond en ik heb veel meer energie, mijn zenuwpijnen en ‘RLS’ zijn zo goed als verdwenen! Ik voel me meer in balans en meer in contact met mijn lijf, in plaats van alleen maar met mijn hoofd. Elke 3 maanden blijf ik naar haar toe gaan. De gesprekken zijn erg fijn en de behandelingen doen me duidelijk goed.

Audrea, wat ben jij een mooi mens. Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen!