Mijn missie

Audrea: “Al vroeg ontstond bij mij de interesse voor het menselijk lichaam. Vanwege een nierafwijking heb ik op jonge leeftijd veelvuldig antibiotica en andere medicatie moeten gebruiken. Hierdoor heeft mijn immuunsysteem zich niet goed kunnen ontwikkelen. Ik had vaak blaasontsteking en last van allergieën en bronchitis. Daarnaast was ik altijd extreem vermoeid. Ik leefde puur op wilskracht. Mede daardoor ben ik tot tweemaal toe in een burn-out beland.

Na de nodige ervaring in de medische en ook alternatieve wereld, kwam in 2000 biofotonen therapie op mijn pad. Behandelingen met deze nieuwe technologie hadden voor mij persoonlijk een enorme impact. De combinatie van elektro acupunctuur en homeopathie had het juiste effect op mijn gezondheid. Chronische klachten namen af en na een intensief traject verbeterde mijn immuunsysteem als geheel en ik voelde weer een stevig fundament! Door deze bijzondere ervaring realiseerde ik me hoe belangrijk een goede gezondheid en voldoende levensenergie is. De behandelingen sloegen zo goed aan dat ik besloot om mij volledig te wijden aan deze nieuwe vorm van therapie.

Audrea gelooft in een holistische aanpak waarbij ze op alle lagen van de mens werkt: fysiek, mentaal en energetisch. Hierbij kijkt ze naar de mens als geheel; naar de samenwerking tussen organen, het energieniveau, de stressbelasting en de mindset. Ze gaat daarbij te werk als een alchemist: op zoek naar de oorzaak van klachten, in plaats van het bestrijden van symptomen.
Alchemie is het transformeren naar ons innerlijk zelf. Het lichaam is een magisch instrument en beschikt over een uniek zelfgenezend vermogen. Maar het kan alleen herstellen wanneer de mind kalmeert en het lichaam ontspant. Als een alchemist brengt Audrea rust in je hoofd en beweging en energie in het lichaam. Hierdoor kan er een transformatie plaatsvinden, waarbij het lichaam weer de leiding neemt in plaats van de mind en er levensenergie vrijkomt. Met deze energie kan het lichaam fundamenteel genezen.

Als medeoprichter van een gezondheidscentrum en begeleider van therapeuten in binnen- en buitenland heb ik een schat aan ervaring opgedaan. Deze ervaringen en mijn kennis van het menselijk lichaam helpen mij om heel gericht en met duurzaam resultaat mensen met fysieke en emotionele klachten te ondersteunen. Ik werk intuïtief, open en eerlijk, waarbij ik klachten en symptomen benoem en altijd zoek ga naar de oorzaak ervan. Ik ben gedreven en gemotiveerd om het beste uit jou en je lichaam te halen.

“To restore the foundation of your health so you will regain energy and balance”

Nieuwsgierig, maar wil je liever eerst even bellen? Bel me gerust!