Referenties

“Audrea is een specialist op het gebied van chronische aandoeningen, vermoeidheid, hormonale issues en burn-out.”

DIANE VAN DER MAREL (45) – FOTOGRAAF

 “Bijzonder was hoe Audrea al mijn klachten met elkaar kon verbinden.”

Eind vorig jaar ben ik bij Audrea begonnen met de Biophoton Therapy en ik ben erg blij dat iemand mij dit had aangeraden. Tot mijn verrassing merkte ik meteen na de eerste keer dat mijn lichaam sterk reageerde op de therapie. In het verleden is een stuk darm en mijn galblaas verwijderd en gebruik ik al jaren een medicijn om galzuur in de darmen te binden. Ook bleek vorig jaar dat mijn schildklier te traag werkte, waarvoor ik ook weer medicijnen moest nemen. Kortom ik begon me steeds minder energiek te voelen en kreeg daarbij ook onverklaarbare jeuk en uitslag. Bijzonder was hoe Audrea al deze klachten met elkaar kon verbinden en samen met de therapie mijn lichaam weer de goede kant op heeft ‘gedraaid’. Mijn darmen zijn weer goed gaan functioneren en ik ben zelfs nu van de noodzakelijke Thyrax af voor de trage schildklier, wat de huisarts niet voor mogelijk achtte. Het is duidelijk dat er veel nog te onderzoeken en te leren valt over het menselijk lichaam. Ik kan alleen in mijn geval zeggen dat de Biophoton Therapy, maar ook de kennis en ervaring van Audrea, mijn lichaam weer sterker heeft gemaakt.

JASPER FABER (49) – FOTOGRAAF / FILMER

 “Haar geloof in de therapie maakt haar behandeling nog krachtiger.”

Volgens Audrea ben ik haar eerste cliënt en gelukkig nog niet de laatste. Vanaf de eerste ontmoeting en behandelingen heb ik mijn lichaam voelen veranderen. Niet door medicijnen maar gewoon door licht.
Door mijn werk kwam ik vaak in verstorende omgevingen die, zonder dat ik het door had, van grote invloed op mij waren. Ik had wel door dat ik moe of out of sync was maar had geen idee waarom.
De behandelingen waren elke keer weer een bijzondere ervaring, vooral door wat ik voelde veranderen.
Intuïtief wist Audrea wat er nodig was en dan voelde ik mijn lichaam nog meer moe worden. Waneer de disbalansen waren gemeten ging ze met de biofotonen aan de slag en, als een batterij die word opgeladen, herstelde zich de energie in mij. Vier keer per jaar maak ik een afspraak en waneer nodig meer.
Audrea heeft haar eigen manier van werken gevonden. Ik denk dat dat haar kracht is. Haar geloof in de therapie maakt haar behandeling nog krachtiger. De Biofotonen zijn een tool voor Audrea om te kunnen doen wat ze zo graag doet: het lichaam weer in balans brengen.

SASCHA TER HAAR. (28) – INTERIOR DESIGNER

“Met deze therapie zijn wij bij de kern van deze vage klachten gekomen en is er zo veel veranderd in positieve zin.”

Ik loop nu ongeveer 2,5 jaar bij Audrea. Toen ik bij haar kwam had ik veel ‘vage’ klachten. Laag energie niveau, last van nek- en keelklachten, hormoonschommelingen, heftige menstruatie, dyslexie, depressie etc. Ik onderdrukte deze klachten en liep hiermee door. Met deze therapie zijn wij bij de kern van deze vage klachten gekomen en is er zo veel veranderd in positieve zin. De behandelingen helpen mij bij elke klacht en geven mij fysieke kracht, stabiliteit, maken mij helder en brengen mij weer in mijn lichaam. Hierdoor ben ik ook beter gaan luisteren en ik heb geleerd te luisteren naar mijn lichaam. Na een behandeling voel ik mij als herboren. Mijn leven is eigenlijk niet meer te vergelijken met 2 jaar geleden. Alleen al de verklaring voor veel klachten was al zo’n opluchting. Het was een proces waar ik in ben gegaan en nog steeds zit. Voor mij is het niet alleen fysiek maar ook een mentaal proces. Ook hierin is Audrea mijn mentor geworden en kan zij mij coachen. Ik kan bij haar compleet mijzelf zijn en mijzelf uiten. Dat is erg fijn. Nog steeds verheug ik mij op elke behandeling en ben ik heel erg dankbaar voor Audrea in mijn leven.

VROUW (25) / DIAGNOSE MS

“Audrea gaf mij mijn 25-jarige leven weer terug.”

Ik kwam bij Audrea met ongemakken door Multiple Sclerose, zoals zeurende pijn in mijn been, incontinentie en moeheid. Voor de pijn in mijn been ben ik bij de fysiotherapeut geweest, maar deze kon er niets mee. Voor moeheid bij de neuroloog, zijn antwoord was “deal with it”, wat je als 25-jarige niet wilt horen als je je 90 voelt. En het enige antwoord wat de uroloog op incontinentie had, was dat het bij MS hoort en adviseerde mij te katheteriseren en een onderhoudsantibioticum te slikken i.v.m. terugkerende blaasontsteking. Bye bye eigenwaarde & normaal participeren in deze participatiesamenleving…

Gelukkig, na een aantal behandelingen bij Audrea, geen last meer van bovenstaande gehad. Ik voel me nu weer een vrouw van 25 die weer normaal aan de samenleving deel kan nemen, niet constant moe is en weer normaal kan plassen/plas kan ophouden.

Audrea gaf mij mijn 25-jarige leven weer terug en door haar behandelingen durfde ik het aan om mijn droom van een wereldreis van 6 maanden te verwezenlijken.

JEROEN TER HAAR (65) – ONDERNEMER

“De motor in mijn lijf wordt weer goed afgesteld.”

Al een aantal jaren kom ik bij Audrea. Mijn “motor” in mijn lijf wordt dan weer goed afgesteld: darmen, (bij-)nieren, lever, mild etc. (Haar voedingstips zijn top.)
Tevens ben ik gevoelig voor wondroos, dat ik al een aantal keren heb gehad. Sinds ik bij Audrea kom is het over. Bovendien begeleidt ze mij met kleine en grote problemen en zet ze aan tot nadenken. Eens in de 4 a 6 weken ga ik graag weer naar haar toe!

ANICK DE ROUW (25) – STUDENT/FOTOGRAAF

“Het leek wel of er zoveel spanning in mij zat dat ik moeilijk nog bij mijn gevoel kon komen.”

Ik zat in een stressvolle periode met mijn studie en dat voelde ik in mijn hele lichaam, of beter gezegd ik voelde op dat moment juist helemaal niet meer zoveel. Het leek wel of er zoveel spanning in mij zat dat ik moeilijk nog bij mijn gevoel kon. Door te praten kreeg Audrea al een redelijk goed beeld van wie ik was en waar ze mee aan de slag moest gaan. Toen ik in de stoel ging zitten voor de behandeling voelde het alsof er letterlijk een soort nieuwe energie door mijn lichaam gestuurd werd. Ik heb in die periode tijdens de behandelingen veel oude kwaaltjes aan kunnen pakken die nog zijn overgebleven van een burn-out die ik enkele jaren geleden heb gehad. Mijn lichaam is zo gevoelig dat ik al snel last heb van allerlei dingen. Tijdens mijn burn-out heb ik ook veel gepraat met therapeuten en van alles geprobeerd, maar het mooie bij Audrea is dat ik er niet alleen graag kwam doordat de behandeling effectief voelde, maar ook doordat ik het gevoel had dat ze altijd precies wist wat ik op dat moment nodig had. Ze is heel persoonlijk en op de een of andere manier had ze me altijd door.

RENEE M

“My sessions with Audrea have been a true eye opener.”

My sessions with Audrea have been a true eye opener. I am a mind-minded person. I get up in the morning being in my mind, I work with my mind, I feel with my mind, I persevere with my mind. I have tried to work through trauma or hardship in therapy using the mind. But when I met with Audrea something clicked. The body is so powerful and knowing. Our bodies can heal us; we can heal ourselves through our bodies. I have never felt better than I do since our sessions and I am very thankful to Audrea for that. She is an amazing therapist who helped me see the importance of intuition and coming back to my body. I leave our appointments each time feeling strong but soft, focused but calm. Energized. I got rid of my recurrent urinary infections and haven’t been sick since we started more than half a year ago. Little by little I am allowing myself to listen to that gut feeling, which is getting stronger after each session. I look forward to the next one!